Schlüter Eurotrac

Schluterfan
"Der einzigen Euro Trac im Belgien!"

Voor zover ik mij herinner de enige Euro Trac in Belgie. Het is er geentje uit Freising, maar uit Schönebeck, dus naast Euro Trac 1700LS prijkt LTS (LandTechnik Schlüter) op het dak. De landbouwer uit Baarle Hertog ruilde in der tijd een Fendt uit de 500 serie in voor deze 2dehands Euro Trac, die hij naast een Super E7800TV gebruikt.

Foto: W.B.

Reacties

dwaas88
Mooi mooi mooi!
tractorquintentje
@Schluterfan over wie in Baarle gaat het, heeft hij ze nog steeds? 😄
fiatagriman
De tractor staat nog steeds in baarle en loopt nog elke dag de andere is geen super e7800tv maar een super 1500 tvl special met een klein motormankement
Schluterfan
@fiatagriman

7800 is de exportversie ervan 😉. Ja er schijnt water in de olie te komen dacht ik. Leuk om te weten dat ze nog bij de zelfde eigenaar zijn.
fiatagriman
Ja er komt water bij de olie jammer dat hij daardoor al zo lang niet meer gereden heeft staat al jaren binnen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Eurotrac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!