Foto van een New Holland T 6030 Gen2, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door international956 op 10-07-2012 om 14:41:02, met 16 reacties.

New Holland T 6030 Gen2

international956
Foto van een New Holland T 6030 Gen2, bezig met poseren.

Reacties

steyrTom
Mooie brede achterbanden.
Johndeeretje
@steyrTom

Kunnen nog wel breder!
rickjd
@Johndeeretje
Alles kan , maar deze lijken niet zo breed omdat ze vreselijk laag zijn. Maar zijn denk ik wel 71 cm
TLA-TSA
@rickjd
denk 800's
international956
@TLA-TSA zijn inderdaad 800's maar het staat niet mooi onder deze trekker omdat ze veel te laag zijn ja.
TLA-TSA
Nee idd, mooiste is met 42'' velgen eronder
international956
@TLA-TSA Ja klopt maar ach je kan niet alles hebben. binnenkort maar eens zien of deze nog wat wil lieren voor de sleepwagen 😃
TLA-TSA
@international956
Tja banden niet echt ideaal voor tt ofwel? Bevalt trekker goed trouwens?
rickjd
32 inch dit?
international956
@TLA-TSA Nee klopt maar ze zitten er standaard onder voor het maiszaaien/gras zaaien enz omdat hier gps op zit. Verder heel fijn trekkertje alleen jammer dat dit de "goedkope" versie is waar geen cabine/vooras vering op zit waardoor hij niet lekker op de weg ligt en dus ook niet comfortabel in omgang is met het werken. en ja omdat het geen vooras vering heeft zit er een 40km bak in dus erg hard gaat hij ook niet (wat voor een boer niet echt uitmaakt). We hebben ook nog een T6080 die wel met cabine vering en dat rijdt al een stuk beter en dat is ook een erg fijne trekker om mee te werken en ook om mee te rijden op de weg, zit ook veel luxe in met airco enz. Maar had gelezen dat jullie ook een T6030 gekocht hebben?
TLA-TSA
Ja m'n oom waar ik regelmatig help heeft er 1 gekocht ja. Komt wel cabinevering op. Komt gelukkig wel cabinevering op.
international956
@TLA-TSA Ja oke dat is ook al een stuk beter 😄 is verder een hele fijne trekker om mee te werken voor al met ploegen bijv. de hef bediening vind ik zelf erg fijn in het handleuning zegmaar 😄
TLA-TSA
Ja het lijkt mij ook wel wat! 😄 Ploegen moeten we nog even kijken hoe dat gaat, zitten nmlk 650 banden op. Hefbediening in de armleuning zat ook al op de TSA, maar werkt fijn idd.
international956
@TLA-TSA Owja is ook zo, zou moeten kunnen met 650 ploegen hebben wij voorheen ook wel gedaan met de fendt 512 en op stage ploegen ze ook met 650 of 710 😉 hier zit volgens mij ook 650 onder en trekker heeft ook veel voor de ploeg gestaan.
tractorfan.nl/picture/660804/
TLA-TSA
En anders kan het nog met de TLA, zitten 600's op, hoewel dat ook breed zat is. Keer cultiveren en je ziet er niks meer van 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6030 Gen2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!