Foto van een Mc-Cormick B-47, bezig met balen persen. Zie ook de map International B47 voor foto's etc.

Mc-Cormick B-47

looman
Foto van een Mc-Cormick B-47, bezig met balen persen. Zie ook de map International B47 voor foto's etc.

Reacties

wvdh
Mooi werk
wiltie63
Mooie combi!
1046
Kiek , olde tijdn herleven
looman
Komende week hooiweer, 1e bestelling is binnen
Gerrit GBo
@looman Ziet er erg goed uit, mooie combinatie zo. Met name de pers ziet er erg goed uit, weinig gebruikt denk ik??
AW217
Looman, trekt de 323 het gemakkelijk? Werkzaamheden waar m'n 433 om lacht, heeft m'n 323 toch wel de scheur aan. Is echt een heel verschil.
looman
@Gerrit GBo

De pers is ooit van een nieuwe laklaag voorzien. De getande platen links en rechts in perskanaal waren glad gesleten toen ik hem kreeg. Lijkt mij dan toch redelijk wat uren gemaakt. Heb ik toen nieuwe voor gemaakt. Ik heb geen idee hoeveel pakken/uren die normaal meegaan.
looman
@AW217 Met de 323 moet je idd wel wat kalmer aan doen, die zakt wel op gegeven moment wel terug. Ligt ok betje aan het hooi natuurlijk. maar dan komt het grote voordeel van de 323, nl agriomatic. Als ie terugzakt ff hendel wat terug, vooral op de kop kun je dan mooi ff wat langzamer terwijl de pers vol toeren houdt.
Glenn IH
@looman persoonlijk vind ik een handkoppeling een pak gemakkelijker dan een agriomatic daar moet je zo hard op duwen en op de plek waar die zit is niet zo ideaal je kan niks zien op het ogenblik als je hem gebruikt. Ik heb al namelijk een 453 met handkoppeling en een 423 agriomatic en een 633E voor mijn b47 gezet. En die handkoppeling vind ik veruit het beste. Het liefst zet ik de 633E er voor dan kan ik gemakkelijk een versnelling op of af gaan het enige nadeel te veel vermogen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick B-47 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!