[b]Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V.[/b]http://www.loonbedrijfvanvliet.nl/home/index.html. Foto is geplaatst door NHSanderJD op 23-07-2012 om 20:13:23, met 13 reacties.

New Holland TN 75V

NHSanderJD
Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V.
loonbedrijfvanvliet.nl/home/index.html/

Reacties

B - W
Pechduiveltje weer toegeslagen?
NHSanderJD
@B - W Klopt, dit is gelukkig maar 2 x gebeurd vandaag en moest er 1 keer uitgetrokken worden.
mooiwar
Niks voor mij zo dicht langs een sloot
NHSanderJD
@mooiwar Voor mijn eigenlijk ook niet, er waren ook nog smalle stroken waar ik het gras moest weghalen en dan reed je ook zo dicht op de kant.
Vondiep
😛
mooiwar
Dan doe ik het nog liever met een shovel met een vork er aan
NHSanderJD
@mooiwar Ik ook, aan de shovel hebben we geen vork...... maar hier zit weer een cabine op met radio, airco en geen last van takken.
mooiwar
Dat is zo jah op een open shovel is het al gauw te warm met dit weer
NHSanderJD
@mooiwar Inderdaad en ik moest ook door dichtebegroeing, dit gras moest ik trekker met haakarm maar die trekker stond daar de heledag al in de zon en toen moest ik er een uur mee rijden maar de airco is stuk...... 😞
mooiwar
Bij de tm zkkr? bij mijn tm is de airco ook al 1 jaar stuk maar dan heb ik de zijraampjes los en achterraam op een kier dat tocht het wel iets door
NHSanderJD
@mooiwar TM135, de zij raampies klappen de heletijd dicht en de vorige keer had ik er pennen tussen gestoken maar die zijn er ook weer uit en bij het achteraam komt er warmte van de achterbrug..
mooiwar
Dat is kloten ja van die zijraampjes. als ik achter raam op een kier heb heb ik bijna geen last van de achterbrug alleen als ik rem met de oliegeremde kieper voel ik iets warmte

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TN 75V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!