Gisteravond de voorlader er even afgehaald met harken, werkt fijn zo! Handige trekker om mee te harken, werkt ideaal met snelhef en powershift op 1 pook.

New Holland T 6030 Gen2

TLA-TSA
Gisteravond de voorlader er even afgehaald met harken, werkt fijn zo! Handige trekker om mee te harken, werkt ideaal met snelhef en powershift op 1 pook.

Reacties

Deere Hunter
Leuk trekkertje!
wiltie63
Is dat een 6 cilinder?
joostmc-cormick
berendtvt
Nu nog een dubbelehark! haha;d kun je er al beetje mee geworden?
loki0134
Prachtige trekker!
Wilting NH
Nou was niet veel werk he de voorlader er af halen ??:P
TLA-TSA
@Deere Hunter @loki0134
vind ik ook 😄
@berendtvt Ja ofniet 😛 ja zo moeilijke bediening ist niet, trekker is alleen nogal fel met omkeer, hebt zo de zoden eruit liggen. Omkeer werkt dus nog niet erg soepel, shiften wel, en zo'n 6 cilinder loopt natuurlijk veel mooier.
@Wilting NH Nee in principe niet, alleen had ik eerst de voorlader losgekoppeld toen ik erachter kwam dat de bak niet vast zat, dus toen moest et even overnieuw. Bak moet eigenlijk ook iets voorover staan, nu schoof de voorlader weg met aankoppelen 😛 Maar volgende keer moet het in 2 min wel lukken
berendtvt
Omkeer? deze vliegt toch gewoon weer neutraal en dan moet je het knopje indrukken? of het opkomen van de koppeling wat bedoel je:P?
Wilting NH
@TLA-TSA je moet de bak gewoon valk zetten, en dan paar cm van de grond af, doe je de haken los, pootjes naar beneden, en dan helemaal laten zakken tot de cylinders helemaal in zijn, en dan kun je met het kiepen van de bak een beetje kijken van hoe ver die naar voren of naar achter gaat
TLA-TSA
@berendtvt
Nee dit is nog een 'oude'omkeerschakeling, naar mijn idee ook fijner. Blijft gewoon in voor of -achteruit staan en zit geen knopje op voor neutraal. Nee koppeling werkt fijn.
@Wilting NH Oke bedankt voor de uitleg! Ik had het nu wat klungeliger gedaan :lol:
berendtvt
Oh zodoende, Joaah komt wel moet je um meer gebruiken haha!
wiltie63
@joostmc-cormick hoeveel pk heeft ie?
TLA-TSA
@wiltie63
120 pk ongeveer, met boost 150
joostmc-cormick
@wiltie63 wat TLA-TSA zegt haha 😃
woutercase
Mooie trekker
johndeere6230
@TLA-TSA

boost had die zeker wel nodig tijdens het harken 😛
TLA-TSA
@johndeere6230
ja had het zwaar zat
johndeere6230
@TLA-TSA

hahah 😛
chrissi
Wat is snelhef dan?
TLA-TSA
@chrissi
Gewoon knopje hef omhoog/omlaag ipv de hef te bedienen met het schuifje
chrissi
@TLA-TSA
oke wrom hef hij n nieuwe trekker da? was die andere nig good genog?

ps. sgier ding!
TLA-TSA
@chrissi
Gunstig in kunnen ruilen waarschijnlijk. Ouwe TSA was donders sterk trekkertje, mis het aparte fluitgeluid wel beetje :lol: Trekker was niks mis mee.
chrissi
Oja:)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6030 Gen2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!