Balen laden op zijn

O&K L10

Schluterfan
Balen laden op zijn "Buysse's" 😛. Met de Olie & Kosten L10.

We maken een 1 groot pakken van 6 kleintjes en nemen ze op met de pakkenklem. Gaat veel beter dan dat je alles met de vork omhoog moet zeulen. Grote balen zijn geen optie, omdat het hooi voor paarden is 😄.

Het is trouwens een L10, maar er is geen categorie hiervoor, verplaatsen aub!!!

Reacties

newholland6640
Haha, wat n shovel 😛
Schluterfan
@newholland6640

Vree machine, 4 versnellingen en topsnelheid van 50km/u 😛. Alleen de servo moet nen keer nagezien worden, want het sturen gaat vree lastig 😉.
newholland6640
@Schluterfan

50? machtig wat n snelheid! Servo? dialect voor stuurbekrichtiging ofzo?
Schluterfan
@newholland6640

Nee, hydraulische besturing. 50 is idd best hard met dat ding, zeker nu het stuur niet 100% is, maar met een wagen vol balen kan je toch zo snel niet rijden.
newholland6640
@Schluterfan

En dat trekt hij denk ik ook niet 😛
Schluterfan
@newholland6640

Ding schijnt wel macht te hebben, al heb ik er zelf nog niet op gereden. Ik was er gisteren voor de eerste keer bij, bij het hooi maken, vandaar.
Nils
Salamon?
Schluterfan
@Nils

Nee, zijn broer.
newholland6640
We slaan een beetje door hier, Om de activiteit gaan verplaatsen?
Schluterfan
Ik, Schluterfan en Valtraboerties hebben dit object verplaatst van Tractoren O&K L7 (Balen halen) naar Tractoren O&K L10 (Balen halen)
Valtraboerties
@newholland6640

nee, het type 😉
dwaas88
Stoer ding!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de O&K L10 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!