Foto van een Deutz D80, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door jackie op 29-07-2012 om 14:30:42, met 9 reacties.

Deutz D80

jackie
Foto van een Deutz D80, bezig met poseren.

Reacties

sjonnies
Mooi jammer van de uitlaat niet orgineel
ramele
@ Sjonnies,
De allereerste D80ers, hadden de uitlaat naar beneden zoals deze. Dit is een prachtige orginele D80.
RobDeutz104
Hele mooie trekker!
KubotaB6001
@ramele In een boek dat ik onlangs gekocht heb werd vermeld dat de D80 prototypes een dubbele 3-cilinder uitlaatcollector hadden, alsook een 2-delige motorkap en een brandstoftank die meer naar voor ligt. Dat lijkt deze wel allemaal te hebben, zijn die prototypes dan gewoon verkocht uiteindelijk?
De fotos op de originele D80 prospekt zijn ook van het protoype gemaakt volgens die tekst.
ramele
@KubotaB6001

Welk boek heb je gekocht?
KubotaB6001
@ramele Alle Traktoren von Deutz und Deutz-Fahr door Karel Vermoesen und Michael Bruse, 2 delen van elk 750+ pagina's, is wel de moeite. Die Karel Vermoesen is trouwens een Belg?
ramele
@KubotaB6001

Ja, dat is een mooi setje, ik heb het oude boekje nog die is van 1996. Die Karel Vermoesen heeft wel meedere Deutz boeken geschreven, Ik denk dat die proto type's allemaal gewoon verkocht zijn.
MTZ220
Dit is nummer 7 van de meer als 80 gebouwde D80 modellen
in boeken staat 60 maar dat was voor dat er meer opdoken met hogere nummers [en inderdaad uitlaat 100 % orgineel 1ste uitvoering]
gedeelde motor kap

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!