Foto van een Peecon Mesttank, foto slechte kwaliteit..slim bekeken van peecon voor de luchtremmen.volgens mij als hij vol is remt hij harder..

Peecon Mesttank

devermeiren
Foto van een Peecon Mesttank, foto slechte kwaliteit..
slim bekeken van peecon voor de luchtremmen.volgens mij als hij vol is remt hij harder..

Reacties

tractorquintentje
Zit da ook al in ulle kist?
lost in a field
@devermeiren dat zou ik nogal raar vinden, normaal zit het "lastafhankelijk remventiel" tussen het chasis en de as (bij een 3 asser meestal de middelste). het komt erop neer dat: hoe meer je laad, hoe harder de vering doorzakt... het remventiel voelt de verandering en daardoor wordt er meer druk op de remmen gezet...
devermeiren
@lost in a field heb je gelijk in normaal, want dat is een drukregelaar 😉 merci voor uitleg
AdamsT
@devermeirenen@lost in a field Bij ullie 3-asser kist werkt de ALR niet op de veringhoogte, maar op de druk op het hydraulisch veersysteem. Dus hoe zwaarder beladen, hoe groter de druk op het veersysteem en dus ook een hogere remdruk.
lost in a field
@AdamsT vergelijkbaar systeem dan ...
landbouw
Bij ons werkt het op de wijzer zoals op foto.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Peecon Mesttank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!