Foto van een Giant V6004T, bezig met balen halen.. Foto is geplaatst door WimVJ op 07-08-2012 om 15:21:29, met 10 reacties.

Giant V6004T

WimVJ
Foto van een Giant V6004T, bezig met balen halen.

Reacties

Deere Hunter
MOOI!
steyrTom
Oudere steyr!?
WimVJ
@steyrTom steyr 8090 super elite 😄
steyrTom
@WimVJ Sk2? dan is het wel nog de oude versie aan de uitlaat te zien.
WimVJ
@steyrTom ja hoor SK2 cabine. volgens mij heeft de super elite maar 1 versie van de 8090.
steyrTom
@WimVJ Bij de eerste sk2 Had de uitlaat aan het stuk waar hij door de cab heen komt een groter deel als bij de later sk2. Daag zit nog wel een rand zo groot als de ander uitlaat was maar is niet zo groot uit geboord.
WimVJ
@steyrTom heb ik nog nooit echt op gelet. elke 8090 super elite die ik al gezien heb heeft deze uitlaat erop maar als er later een nieuwere cabine gekomen is kan dat goed zijn.
ik ben blij met deze steyr 😄
steyrTom
@WimVJ Kan me voorstellen dat je er blij mee bent.
De dikke pijp is bij de alle steyrs tot en met de sk2 er op gezet. Alleen de laatste hadden een dunnere. Dus deze trekker is dan zoieso 21 jaar oud. Bij de eerste sk2's stond aande voorkant van de cabine Steyr in het zwart. Later werd dit ook rood.
WimVJ
@steyrTom Deze steyr is van 1992 en heeft vooraan op de cabine in het rood "super elite" staan en achteraan steyr in het zwart.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant V6004T ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!