Foto van een John Deere 6115R, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV Esbeek.Na Bruchem is ook in Esbeek de eerste verkochte 6R 4 cillinder trekker binnengekomen!07-08-2012-Esbeek

John Deere 6115R

JD6930
Foto van een John Deere 6115R, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV Esbeek.

Na Bruchem is ook in Esbeek de eerste verkochte 6R 4 cillinder trekker binnengekomen!

07-08-2012-Esbeek

Reacties

Toontje kemper
@JD6930 En wie wordt de gelukkige eigenaar?
JD6930
Quote @Toontje kemper:
@JD6930 En wie wordt de gelukkige eigenaar?

Geen idee! Ik schat wel iemand hier in de regio aangezien deze ook even bvij Den Otter is geweest, en hij nu weer in Esbeek staat, anders was ie daar wel gebleven lijkt mij.

Volgende week bel ik Rens of ik weer een dagje mee kan rijden(heb een weekje vakantie), als dat kan zal ik het die dag vragen als ik het niet vergeet.

Ik hoop dat ie hier in de regio blijft, liefst in de gemeente. Is toch wel mooi om zo'n gloednieuwe trekker uit zo'n nieuwe serie wel eens te zien rijden.

We zullen zien, kan goed zijn dat ie ergens richting Bladel ofzo gaat, maar ik schat wel in het gebied van de Kok Esbeek omdat ie daar staat.

Hoe staat het blij Bosmans? Schiet het een beetje op met de spuitplaats etc? Ik zie de laatste tijd regelmatig op vrijdag de 8100 met volgeladen beco door de gelderstraat rijden, is dit voor Bosmans zelf?
JD6930
@Toontje Kemper

Dit is de eerste geleverde 4 cillinder in het gebied van de Kok, geleverd door Den Otter Bruchem:

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6115R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!