Foto van een Hyundai 380 LC-9, bezig met poseren. Eén van de twee nieuwe 380 LC-9 kranen voor GMB in actie op de tweede maasvlakte

Hyundai Robex 380 LC-9

412 foto's van @Gerrit GBo

Gerrit GBo
Foto van een Hyundai 380 LC-9, bezig met poseren. Eén van de twee nieuwe 380 LC-9 kranen voor GMB in actie op de tweede maasvlakte

Reacties

ford5000
Prachtige foto Gerrit!
Van der Spek weer goede zaken met jullie gedaan.
Heb hem de suggestie Robex 380 LC-9 meegegeven. 😉
Gerrit GBo
@ford5000 Is een goede dealer, goede service en de reden waarom er bij ons voor Hyundai wordt gekozen.
B - W
Wil die wel een beetje meekomen als je hem naast Cat/Volvo zet?
Gerrit GBo
@B - W In prijs en onderhoud zeer zeker, grondverzet minimaal gelijkwaardig. Bij de streep 7 serie is het verschil met de A-merken het afwerken en het fijne gevoel wat enigzins minder is. De streep 9 serie, de laatste stand van zaken, kan zeker concureren met de A-merken. Het is ook niet voor niets dat je ze steeds meer ziet.
RobDeutz104
Machtige kraan!
B - W
@Gerrit GBo

kijkaan, dat had ik niet verwacht...zag een 1.5 jaar geleden een rups, komatsu 240 van Vink en een mobiele Cat 313D van m'n werkgever naast elkaar, maar ik denk dat die Cat bijna meer wegschepte per uur als die kobatsu!!
Gerrit GBo
@B - W De machinist in combinatie hoe je zelf gaat staan laden maakt enorm veel verschil uit.
B - W
@Gerrit GBo
daar moet ik je ook weer gelijk in geven, moet er ook bijzeggen dat die kombatsu 10000 uur had, of meer, en die Cat4000, scheelt natuurlijk ook, maar ik sta er elke keer weer vanb te kijken wat zo'n 15 tons kraan presteerd!
dickt
Ik, ford5000 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Hyundai Onbekend (Poseren) naar Grondverzetters Hyundai Robex 380 LC-9 (Poseren)
anrie
Mooi vd spek vianen werkt mijn vader

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hyundai Robex 380 LC-9 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!