Foto van een meijer Balenverzamelaar, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door marco steyr op 21-08-2012 om 22:25:00, met 4 reacties.

meijer Balenverzamelaar

marco steyr
Foto van een meijer Balenverzamelaar, bezig met poseren.

Reacties

marco steyr
Prototype van een meijer/new holland grote Balenverzamelaar, deze wagen hangt achter de pers, als er een baal uit het perskannaal komt word hij door een klem van boven vastgegrepen en 90 graden gedraait. vervolgens schuift de klem hydraulisch 2 meter naar achteren en laat de baal op een rollenbaan vallen, dit proces herhaalt zich 5x tot de wagen vol is en op de kopakker gelost kan worden.
rickjd
Mooi ding, maar denk niet dat dit t word in tegenstelling tot andere meijer producten
marco steyr
@rickjd weet het niet. het voordeel van deze machine is dat je vaak op de kopakker kan lossen en dus niet met de verreiker het hele land door hoeft. maar ik denk ook dat je deze wagens meer in het buitenland op grote percelen zult gaan zien, en ik geloof dat ze zulke wagens ook in amerika maken want daar is deze wagen ook van afgeleid.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de meijer Balenverzamelaar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!