Foto van een CLAAS VOLTO 1100, bezig met poseren. De nieuwe 11 meter 10 elementen CLAAS VOLTO 1100. Tevens verkrijgbaar in getrokken uitvoering met wielstel.

Claas Volto

Kamps
Foto van een CLAAS VOLTO 1100, bezig met poseren. De nieuwe 11 meter 10 elementen CLAAS VOLTO 1100. Tevens verkrijgbaar in getrokken uitvoering met wielstel.

Reacties

weurding
Donders mooi machientje, scheelt 1500 met een wielstel?
Kamps
Kan ik je zo nog niet zeggen maar zal wel ergens in die trand zijn. Worden steeds minder 2wd trekkers verkocht en hefvermogen is er vaak wel dan kan zo'n schudder aantrekkelijk zijn.
newholland6640
Mij lijkt het waardeloos!
fendt-412
Wat weegt zon schudder dan ongeveer?
Ben je wel een redelijke trekker van ongeveer 100pk nodig denk ik?
Kamps
Stond een Arion 430 zonder frontgewicht voor ging een schuine helling omhoog maar bleef keurig met 4 wielen aan de grond. ben niet helemaal zeker maar volgens mij ruim 1100KG
newholland6640
1100 kilo ? kuhn 8 elements weegt al 1070 kilo
Kamps
Tja kijk er maar eens goed na, de dwars stangen nbaar vorne zijn oa van kunstof...
trekkerfanz-h
Pff kuhn schudderstjes zijn zwaar zat in de hef ja. Het is tussenbij met 2 wielen optrekken bij de stoplichte. En dat met heel de rij vol met gewichten.
fendt-412
Valt me dan 100% mee. ziet er aardig simpeler uit dan zon volto 1050 met al die draaipunten.
Kamps
@fendt-412 Is hij ook.

Maar t is weer fraai iedereen kan hier aan de hand van de foto beoordelen. Kom naar biddinghuizen en beoordeel het daar zelf!
Ruben-Wind
Is zon zwardbord standaard Kamps?
IH-Jansen
claasfan530
Mooi ding
fendtjuh
1560kg was toch? 😛

Zag er netjes uit, gebogen tandarmen voor betere grasopname?
claasenfendtfan
@fendtjuh

voor betere gewas spreiding.
-all-u
fendtjuh
@Kamps

Fokkestraat 42 in Dronten, mooi huis ofniet? 😃
Kamps
Haha hoe weet jij dat? Overigens gebogen arm voor betere opname en betere spreiding
fendtjuh
Waren grote opruiming aan het houden en toen kwamen we een almanak boekje tegen van 2007, en daar stond jouw naam in met iets van huize de melkkoe oid? 😛
dx11
@fendtjuh Super netjes ook 😃
fendtjuh
Dacht ik Jan 😃
Kamps
En jij woont daar nu? Had er toen 1bedacht dat t zo heten moest? Heb in dat tussenhok geleeft voor ik naar t hogethuis ging
fendtjuh
Klopt ik woon daar nu ja. Ja, stond een verhaaltje in met groetjes van de bewoners van fokkestraat oftewel melkkoe ofzo en daar stond jouw naam bij.

Tussenhok? Welke bedoel je?
Kamps
De middelste die met balkon
bartdereu
Heb deze weest bekijken, wat me héél zwaar tegenvalt is dat er geen extra frame is vooraan de schudder, zoals Lely dat heeft. 11 meter breed, dat betekend dat de krachten van 5 meter ver allemaal moeten worden opgevangen door een scharnier van 40cm breed; Dat houd het echt geen 10 jaar vol. Het is hier dan een Lely 900 geworden, stukken degelijker volgens mij.
Kamps
Heeft n claas volto 1320 er wel n frame voor langs? Of n Kuhn 10601? Die houden t ook vol, jou lely heeft n enkelzijdig scharnierpunt, das ook niet ideaal

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Volto ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!