Foto van een New Holland special van nh. Op een jaarmarkt in zuid Frankrijk, Nh dealer Gauthier uit Saint Germain du Bois met hun plaatselijke stand, Fiat bravo op de voorgrond, met 2 nieuwe T7 series

New Holland special van nh

guy
Foto van een New Holland special van nh. Op een jaarmarkt in zuid Frankrijk, Nh dealer Gauthier uit Saint Germain du Bois met hun plaatselijke stand, Fiat bravo op de voorgrond, met 2 nieuwe T7 series op de achtergrond, een 'grote' T7 en een 'kleine' T7.

Reacties

Abarth
Die bravo is echt super mooi! Jammer dat je deze auto zo weinig ziet... Bij ons in de buurt loopt er een die omgebouwd is naar Abarh! Die is echt helemaal te gek!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland special van nh ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!