Foto van een zitmaaiers Diverse, bezig met vast zitten. mooi wark :P. Foto is geplaatst door ihc fan stokkum op 04-09-2012 om 18:54:21, met 7 reacties.

zitmaaiers Diverse

ihc fan stokkum
Foto van een zitmaaiers Diverse, bezig met vast zitten. mooi wark 😛

Reacties

fiatmaarten
Haha zo een grappige zitmaaier
ihc fan stokkum
Jah een wolf garten scooter sv4 super ding niet duur start alijd en voor zijn doen is ie nog best sterk een kar vol vaste mest door de wei heen trekken doet ie zonder enig probleem
😃
ErDee
Het is een quadmaaier 😄
loki0134
Ook wel eens op zo'n ding gezeten maar dat ding trok met mij erop nog net vooruit laat staan een kar en viel van ellende al uit elkaar 😛 deze ziet er wel een stuk beter uit!
aldertjd
Deze heb ik ook
ihc fan stokkum
loki0134 zeker zon oude dit is een nieuwe met orange poken een nieuw moterblok dan de oude en deze is sterker dan de oude dit is een 9 pk en de oude meen ik 6 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de zitmaaiers Diverse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!