De verlichtingsbalk vandaag er achter gehangen.Breed zat dacht ik.. Foto is geplaatst door Favorit614 op 10-09-2012 om 21:29:11, met 17 reacties.

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

Favorit614
De verlichtingsbalk vandaag er achter gehangen.
Breed zat dacht ik.

Reacties

Valtra-Fordpower
Niiiiice Dikke GoPart 😃 Hopelijk doet dit het wel goed van Gopart, want hun kunnen ook een zooitje rommel leveren.
KOETIE
Je driehoek een beetje krom?
JJ
Geen breedtelampjes? Is ook makkelijk met achteruit in het donker.
Favorit614
@KOETIE die gaat er toch af.
Heb ik ff verbogen dat ik er nog een keer met de slijptol de oude verlichtingsbakken er af kan slijpen
Favorit614
@JJ breedte verlichting zit op de lichtbakken vd tank
JJ
@Favorit614 Ok. Dat kan kon ik uit deze foto niet opmaken.
GROENEDEERE
Die balk rij je er nog.eens af met.uitzwenken in bochten
AW217
Ik vind 'm erg breed. Zwenkt uit en pak je snel een paal mee als het tegen zit. Zelf heb ik de originele balk van m'n nieuwe Veenhuis versmalt omdat ie al "raak" was.
Heb 'm persoonlijk ook liever wat hoger aan de bemester. De eertse auto achter je zit ziet 'm wel, maar de volgende auto kan hem dan niet meer zien.
pv50076
Mooi geworden! nu nog een keer de naam er op en dan ist af!
landbouw
Gevaarlijk in de bochten idd 😄 ik heb de onze ook smaller en scharnierbaar met een veer gemaakt, dan is er niks kapot als ik iets raak.
fendt-412
Komt het bij jullie altijd op de laatste 10cm aan?

Zon enkelasser zwenkt ook niet appart veel uit, is geen tandemasser die nog een halve meter uitzwaait. Volgens mij moet dit wel goed gaan.
fendtjuh
Niet alle boeren hebben het qua dammen enz zo goed voor elkaar als bij jullie winter... Bij ons zitten ook wel dammen wat krap is.
arno herbrink
Mooooooooooooooi
fendt-412
@fendtjuh

weer een goede reden om dat aan te pakken 😛

Hebben wel dammen bij boeren gemaakt van 10meter breed. Zeker bij smalle wegen kun je dan fatsoenlijk het land indraaien als je toch grote combinaties hebt. kun je zo schuin het land inrijden en ook redelijk versporen, dan is het bij ons nog maar prutswerk 😛
newholland6640
@fendt-412

Wij hadden dammen van vier... heb ze bijna allemaal verbreed naar acht. Ben voor mn gevoel nu wel n keer zo snel met kuilen 😛
chris_farmer25
Lijkt me toch wel te meest belangrijk dat deze verlichting dik in orde is. Denk maar eens aan alle tanken waar de verlichting niet goed van is die rond rijden... Niet gaan zeuren op anders mans spullen, je hebt t druk genoeg met je eigen 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!