John deere 7530 met AVR Spirit 8200 aardappelrooier van Pootgoedteler Testers uit Kruisland. Direct lossen in kisten. voordeel hiervan is de korte lijn van rooien naar bewaring dit voorkomt insleep va

John Deere 7530 Premium

william brooymans
John deere 7530 met AVR Spirit 8200 aardappelrooier van Pootgoedteler Testers uit Kruisland.

Direct lossen in kisten. voordeel hiervan is de korte lijn van rooien naar bewaring dit voorkomt insleep van ziekten en bacterien die door versmering kunnen ontstaan.

Reacties

mathijs1
Maar de blijft wel veel grond bij in denk ik of nie op deze manier
william brooymans
@mathijs1 met pootgoed rooi je vaak in goede omstandigheden en deze teler teelt veel op lichte goed bewerkbare kleigrond. die zeeft goed en dan maakt het niet veel meer uit of ze over de stortbak zouden gaan. Nu leggen de aardappelen een veel kortere weg af, wat leid tot minder beschadiging en ziekte insleep in het pootgoed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7530 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!