Foto van een New Holland T 7050, bezig met gras schudden.. Foto is geplaatst door Batzmann op 15-09-2012 om 17:35:52, met 10 reacties.

Tractors Diverse

Batzmann
Foto van een New Holland T 7050, bezig met gras schudden.

Reacties

driver-roy
Konden ze de schudders nog wel op toeren houden of te weinig pk's? 😛
henkie1294
Wou al zegge ja zou wel krap worde met die mf
Zetor 3511
KLeine schuddertjes 😛
new holland t6020
Ik, new holland t6020 en mfcase hebben dit object verplaatst van Tractoren New Holland T 7050 (Gras schudden) naar Tractoren Tractors Diverse (Gras schudden)
jmos
@Batzmann
is er ook een reden????
Martijn_MF
Wat een verhouding wat de MF en schudder betreft hahaha! Lag op plaatsen zeker een dikke snede gras om zoveel pk's voor zo'n schudder te moeten knopen 😛
hansjee
Zou een groter gewicht blok eraan hangen anders komt ievoor van de grond af
Tom VB
Poeh, dit is wel even buffelen voor die trekkers ! Dat ze het kunnen doen zeg ! Dat er niet nog een voor moet, sterk spul !
Batzmann
@jmos ja de trekkers die we daar hadden lopen altijd voor de pers. En we hadden maar 1 lichtere (case 5140) en die liep voor de hark. En dit kleine stukje hooiland kwam er even tussendoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tractors Diverse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!