Foto van een Fendt 820, Agrarische dagen someren. Foto is geplaatst door geertyb0y op 16-09-2012 om 17:40:38, met 13 reacties.

Fendt 820

geertyb0y
Foto van een Fendt 820, Agrarische dagen someren

Reacties

izander
Mooie foto
jmos
Mooie foto. maar hoe diep ploegt ie dat hij geel zand omhoogwerkt?
geertyb0y
@jmos Dat weet ik zo niet.
ValtraT202
@jmos gok een 30 cm of zo ?
JJ
25cm maximaal. De gele zit op sommige plaatsen niet zo diep.
jmos
@JJ
hier zit het ook op ong. 30cm dus daarom wi me vader het niet door een vreemde geploegd hebben. hij wil dat dezelfde werknemer het ploegt als ieder jaar gedaan wordt omdat hij geen geel zand naar boven wil hebben dus vandaar mijn vraag. maar mijn +1 voor deze foto heb je. 😄
JJ
@jmos Ligt eraan welke teelt er is. Of je die wel of niet boven ploegt. Sommige gewassen kunnen ertegen. Zoals aardappels.
(Is niet mijn foto 😉 )
jmos
@JJ
weet ik maar me vader wil gewoon geen geel zand naar boven hebben.
(alsnog heb jij hem geplaatst 😄 )
JJ
@jmos Oké. (Ik heb hem ook niet geplaatst. )
jmos
Quote @JJ:
@jmos Ok�. (Ik heb hem ook niet geplaatst. )

oohh, hehe. 😛 sorry 😄
ik denk dat ik eens vaker naar gebruikersnamen moet kijken, dit soort dingen gebeuren me wel vaker. 😃
gertdl
Deze ploegt zowiso niet dieper dan 25 cm, dat zie je goed aan de grond op het rister. is een rister 28 twister die erop staat en hij ligt niet volledig vol grond, dus max 25cm
Ormel
@jmos
Als je toch weet dat het op 30 cm zit, ploeg je toch niet zo diep. dan kan iemand anders toch ook wel ploegen? Als je last hebt van bonte grond kun je niet altijd voorkomen dat er wat geel zand omhoog wordt geploegt!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!