Foto van een Fendt 270 V, bezig met gras maaien.onze nieuwe snipperaar. Foto is geplaatst door vanlint8 op 26-09-2012 om 17:56:51, met 6 reacties.

Fendt 270 V

vanlint8
Foto van een Fendt 270 V, bezig met gras maaien.
onze nieuwe snipperaar

Reacties

fiatjuh
@vanlint8 mooi!,deze is breder dan 1,80 of lijkt dat maar,zijn supermachines,wij hebben dit jaar een goeie gebruikte gekocht van 1,50 ,met nieuwe klepels en nieuwe lagers in de looprol. wij doen er mee snijbonen versnipperen en af en dan eens een stukje berm mee maaien of een weitje bloten
fiatjuh
vanlint8
Jaaa is zeker net ding, vooral als je ziet wat we eerst hadden. Wij wouden een nieuwe, want zoals je zegt, zijn supermachines. onze vorige ging ruim 30 jaar mee, dus dat zegt genoeg. Deze machine is 200 meter breed, maar werkbreedte is 1.80 breed. Met deze maat ken je goed alles in 1 werkgang meenemen zonder hem in het verstek te gooien.
fiatjuh
@vanlint8 ja ,ze gaan lang mee idd,ken er ook die ze meer dan 20 jaar hebben,hoe oud die van ons is weet ik niet,maar geen 30 jaar,ziet er nog best uit,wel hier en daar een krasje,maar het belangrijkste draait hij prima,en wij draaien er geen vele uren mee,dus dan kan die bij ons nog oud worden hoop ik
vanlint8
Nee dat is ook zo, echt veel uren maakt zo ding niet, hier alleen snoeihout snipperen en af en toe bij andere rond het bedrijf maaien, maar als ze draaien heb het wel veel te houden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 270 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!