zaterdag even mee geweest hakselen hahaha! dikke skik!. Foto is geplaatst door de bommie op 30-09-2012 om 16:03:52, met 7 reacties.

Ford 4000

de bommie
Zaterdag even mee geweest hakselen hahaha! dikke skik!

Reacties

ford5000
Dat kan niet anders!!!!!
Prachtig man!
Als het goed is ga ik volgende week precies hetzelfde doen, alleen is de trekker dan één maatje groter.
de bommie
Hahah echt mooi! nou hij kan het zat doen! was zo weg. alleen na 1 vrachtje had hij het begeven haha. ketting geknapt van de bovenste wals maar daar kreeg ikhem wel om leeg
jeet
@de bommie woeste combi menige loonwerker is jaloers haha
ford5000
@de bommie Dit is toch die UTW die je bij ons uit de buurt vandaan hebt?
de bommie
Hahah @ jeet dankje en sws echt prachtig als je hier vrachtje mee gaat doen!
@ ford5000 ja bij kortier uit bentelo
ford5000
@de bommie Wees blij dat het alleen de bovenste ketting was die het begaf.
Hebben ook al eens met de hand zo'n ding leeg staan scheppen een jaar of 30 geleden. Dan vind je ze ineens niet zo klein meer!
Maar zonder gekheid. Het blijft gewoon mooi met zulke klassieke combinaties. Nu nog een oude Fox hakselaar of zo ernaast en dan volgend jaar op naar Espelo.
Hoop dat ik daarvoor een UTW kan regelen, en anders zit er niks anders op dan er toch zelf een keer ergens eentje op de kop zien te tikken die nog in redelijke staat is.
Dat laatste is vaak het probleem.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!