Trekkertrek Neede Deutz DX6.05 2 de plek 20cm te kort op de nummer 1. Foto is geplaatst door Ronny Kuenen op 30-09-2012 om 18:44:43, met 10 reacties.

Deutz-Fahr DX 6.05

Ronny Kuenen
Trekkertrek Neede Deutz DX6.05 2 de plek 20cm te kort op de nummer 1

Reacties

deutz dx 6 05
Erg mooie tractor.
interpowerrr
In de hobbysportklasse? 😄
Rene schut
@Ronny Kuenen netjes gedaan 2 plek volgende keert ketting 25cm langer ben jij winnaar.
tone29
Die man komt altijd ver met die trekker 😃 in vragender ook al 😛
Ronny Kuenen
@interpowerrr Hoe zo hobbysport ik zie geen turbo !!! Wat had de interpower in Laren aan de waterrem iets van 116 pk heb ik gehoord ??? Al een 1246 gevonden ?
interpowerrr
@Ronny Kuenen

turbo is niet verplicht haha. nee, de kreemp had 116pk ik maar 114! maar hoe kan het dat je hem voor lochem terug schroeft en dan nog te veel vermogen hebt 😉. ja ik heb 3 1246ers gevonden, na de maisoogst maar even kijken.
Ronny Kuenen
@interpowerrr Verkeerde kant op gedraaid of waterrem niet goed ? En ik wilde hem niet zoveel terug schroeven als Ruud een keer deed en dan bij iets meer dan 50 meter stil staan !
RuudBus
Haha, dat is ook niet leuk nee, liever afgekeurd dan dood op de baan 😃
interpowerrr

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 6.05 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!