28 september 2012. Onder het motto ''iemand moet de eerste zijn'' hier een foto van een John Deere 6140M bij John Deere dealer Geert-JandeKok BV Esbeek.De eerste foto('s) op TF van een John Deere 6M b

John Deere 6140M

JD6930
28 september 2012. Onder het motto ''iemand moet de eerste zijn'' hier een foto van een John Deere 6140M bij John Deere dealer Geert-JandeKok BV Esbeek.

De eerste foto('s) op TF van een John Deere 6M bij een dealer.

Wat zijn het toch mooie trekkers! Net als de R!

Over de staat(verkocht of demo?) van de trekker weet ik niks. Er zat een (witte vierkante) sticker op het frame met de plaatsnaam Mannheim inplaats van de dealerlocatie Esbeek, Bladel of Etten-Leur. @haasjeRens Jij weet er vast meer over.

Reacties

JD 6430 The Best
Mooi ding 😄 kunnen hier 42 inch banden onder?
RobinBos
@JD6930 Er had eigenlijk Dronten op moeten staan 😉
JD6930
Quote @RobinBos:
@JD6930 Er had eigenlijk Dronten op moeten staan

Oke. Betekent dit dat mijn vermoedens worden bevestigd en dit de trekker is die op de ATH stond?

Er zit geen plastic meer rond de stoel, dat is meestal bij een compleet nieuwe wel, ook die sticker op het raam lijkt op de zelfde plek te zitten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6140M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!