Foto van een Fendt 818, bezig met vast zitten. Soms is het op sommige stukken nog te nat.. Foto is geplaatst door Woutunimog op 04-10-2012 om 10:27:10, met 10 reacties.

Fendt 818

Woutunimog
Foto van een Fendt 818, bezig met vast zitten. Soms is het op sommige stukken nog te nat.

Reacties

JJ
Soms zit het mee en soms een beetje minder.
Woutunimog
Klopt, maar echt erg is het niet zolang je maar een touw bij hebt 😄 Jullie zullen daar toch ook wel ooit last van hebben met die combi's of niet?
JJ
@Woutunimog Ja wel een eens ooit ja. Hebben bij een haakarm een touw in de kist zitten. Als het echt spannend is hebben we altijd een touw bij.
Woutunimog
@JJ En als het met trekke niet lukt, heb je nog altijd de haakarm zelf die zijn mannetje wel staat denk ik of niet?
JJ
@Woutunimog Vaak wel met de haakarm ja. Ben je hartstikke sterk mee.
Woutunimog
@JJ Als het dan niet mier lukt, kun je volgens mij écht gaan graven!
devermeiren
Hebk ooit filmpje van gezien denk dat die ook vast zat en met shovel eruit trekken en kar eerst moeten lossen nzo??
JJ
@Woutunimog Heb het een keer meegemaakt met de aanhanger. Toen hebben we uiteindelijk ter plaatse de bak eraf getrokken.
Woutunimog
@devermeiren ja inderdaad dat is deze Fendt, de wagen in het filmpje is inmiddels ingeruild tegen deze badkuip, ook de loader is weg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 818 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!