Foto van een Case International Axial Flow 1680 met een specialty rotor, bezig met maaidorsen en de lucht voorspelt niet veel goeds. Mijn speeltje in Canada tijdens de oogst, al vele jaren.Hier in de

Case International Axial Flow 1680

443 foto's van @zepie57

zepie57
Foto van een Case International Axial Flow 1680 met een specialty rotor, bezig met maaidorsen en de lucht voorspelt niet veel goeds. Mijn speeltje in Canada tijdens de oogst, al vele jaren.
Hier in de koolzaad.

Reacties

SJB533
@zepie57
Ondanks de cabine, zou ik hier best wel een weekje op willen werken. Typisch Noord-Amerikaans met die hopper extension 😎

Hoeveel feet zit er in zo'n zwad? Uitgevoerd met Interblok (7.6 L) of een Cumminsblok (8,3)? En wat is de specialtyrotor voor 'specialty'?
zepie57
Er zit 25 feet in een zwad en bij vlas doen we soms dubbelzwaden, volgens mij zit er een Interblok in maar dat zou ik beter moeten weten en op de rotor zitten speciale nokken, normaal zijn ze bij een beetje vocht in het zwad niet meer vooruit te branden en met een specialty rotor gaat dat al een stuk beter.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Axial Flow 1680 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!