Foto van een Case International 845 XL Plus. Met deze trekker ben ik regelmatig op pad om te spuiten. Ook vaak natte omstandigheden, maar daar heeft ie met cultuurwielen weinig moeite mee. ;)

Case International 845 XL Plus

Patrick 2020
Foto van een Case International 845 XL Plus.

Met deze trekker ben ik regelmatig op pad om te spuiten. Ook vaak natte omstandigheden, maar daar heeft ie met cultuurwielen weinig moeite mee. 😉

Reacties

berendtvt
Waar is die van? van slangenbeek ofzo?
wilmverp14
Mooie combinatie!:)
john deere 7810
@berendtvt

stege 😉

ook maar aan tf begonnen naamgenoot?
berendtvt
Oke haha die spuit hebben ze nu op m'n oude werk bij notkamp..
gypCaseXL
Wat is dat voor apparaat op het dak? airco?
john deere 7810
@gypCaseXL

overdruk
gypCaseXL
@john deere 7810 O, zodat er geen spuitmiddel in de cabine komt natuurlijk.
nick308ci
Ja tot dat je vast komt te zitten bij ons in weerselo en je de uit moet worden getroken door slagbeek en nog ins bij ons door de wei rijd
Patrick 2020
Inderdaad van Stege, maar wij doen veel spuitwerk bij boomkwekerij Slangenbeek. Deze spuit kan nog niet BerendTVT, deze hebben wij nog in gebruik. Apparaat op het dak is het actief koolfilter voor de overdruk, inderdaad om tegen te gaan dat het middel in de cabine komt.
Klopt nick308ci, dat rijpad hadden ze niet aangereden, dus was na het poten en regen net een spons. De rest van de paden was wel aangereden en wou prima.
Patrick 2020
@john deere 7810 Oosterik? 😛
Patrick 2020

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL Plus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!