Foto van een Valtra T202 Versu, bezig met maïs hakselen.Afgelopen week was ik in Friesland waar het zeer regenachtig en nat was, en al die grote namen in de Friese loonwerkwereld stonden met hun spul

Valtra T202 Direct

Martin Holland
Foto van een Valtra T202 Versu, bezig met maïs hakselen.
Afgelopen week was ik in Friesland waar het zeer regenachtig en nat was, en al die grote namen in de Friese loonwerkwereld stonden met hun spullen thuis.
Te nat, vindt men dan. Stel watjes, neem eens een voorbeeld aan deze mannen, die gaan door tot het bittere eind: Loonbedrijf Dirk Groen uit Oudemirdum.

Reacties

Inter1246fan
Mais hakselen in een mestverspreider? Wat is daar het nut van?
international956
@Inter1246fan Rolt langer door in nat land dan een silage wagen. en @Martien Holland wat jij zegt van dat iedereen stil staat klopt niet want er wordt hier nog genoeg gehakseld!
Ernst-Jan
Haha ik zag deze op de voorpagina staan en dacht, die kon wel es van Marin ziijn. Ken ik niet eens de bedrijven die je op de foto zet 😛
coenvaltra
Alle druk mooi op de achterwielen vd trekker
Martin Holland
Och, er waren er best meer aan het hakselen, maar veel waren het er toch niet. En hier waren de omstandigheden echt gruwelijk slecht.
En het stoorde me dat er op de sites maar heel weinig foto's van loonbedrijf Groen staan, want ze hebben best materiaal en geven het tenminste niet zo gauw op.
Martin Holland
Tis trouwens een 'Direct', misschien wil iemand hem even in het goede vakje plaatsen?
international956
Meeste loonwerkers willen ook wel maar de boeren niet!
Martin Holland
Ja, dat is waar, het ligt niet altijd aan de loonwerker.
ValtraT202
Ja dat is wel waar wat je zegt heel wat hadden het opgegeven ik reed over de A7 van groningen naar huis en veel land was half gehakselt en bij een stuk zag ik een Claas hakselaar in het land staan bezig met stil staan
ValtraT202
Ik, ValtraT202 en Valtra-Fordpower hebben dit object verplaatst van Tractoren Valtra T202 Versu (Maïs hakselen) naar Tractoren Valtra T202 Direct (Maïs hakselen)
Thijs6230
Pff hij ze hadden ook nog wel ff kunnen wachten tot het droog was want rijp is hij zo tien toch nog niet.
jeroen13
Wat ben je er mee met te hakselen als het nat is? u land goed kapot rijden!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra T202 Direct ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!