Foto van een Mc-Cormick B-47, bezig met balen persen.Nieuwe aanwinst. Foto is geplaatst door international xl op 06-10-2012 om 19:46:43, met 12 reacties.

Mc-Cormick B-47

international xl
Foto van een Mc-Cormick B-47, bezig met balen persen.
Nieuwe aanwinst

Reacties

joop2
@international xl Nette machine!
looman
Doar hej um dan, mooie originele staat met stickers en al. En,.... al geprobeerd ?
international xl
Ja hebben al met nylon touw gebrobeerd, de knoop is er wel, alleen nu nog met hooi of stro proberen! Tot nu toe ziet het er veel belofend uit. Alleen nu moet ik nog pickup tanden hebben, ik las dat jij die ook al een keer zocht? En ben je daar nog aangekomen?
looman
@international xl Volgens mij heb ik ooit een B47 met kunststof touw gezien die ook deze nokken had. In de touwbak liggen vaak wel restjes touwvezel, kun je daaraan mogelijk zien wat er in gezeten heeft ? Komt de pers hier uut de buurt toevallig ? Uiteindelijk is mijn ervaring dat de tanden van Granit passen. Als je die los in de hand hebt zijn ze 10mm te breed. Bij montage verbuigen ze iets, en dan past het wel redelijk goed. Mogelijk hebben enkele TF-ers nog wel wat liggen zoals @case 745 xl of @wolseley
international xl
Okee, dan probeer ik die van granit maar eens.
De pers komt bij LMB Vorden weg. Er zat nog gewoon stro touw in de knopers, dus dat zal er altijd wel in hebben gezeten. Maargoed we gaan het gewoon proberen met kunstof.
ihc633
Hoppa!!
Moet ik m'n bankrekeningnummer nog geven voor het 'tipgeld'?? haha 😃
international xl
Haha ja 10 balen gratis aankomend zomer mejonge!!
fendtfan16
Op whatsapp dacht ik dat je een New holland had gekocht. Ze zeggen dat ze heel goed persen maar slecht knopen...
international xl
Dat gaat wel goed komen! Maar daar zijn de meningen ook over verdeeld.
deutzie boy
Hier heb de passende tanden voor de pers
kramp.com/shop-nl/nl/…
claas 870 speed
Mooi ding

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick B-47 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!