De John Deere 8100 met 2 assige kipper heeft net de eerst bak mais van 2012 gekiept. Niet de eerste voor het loonbedrijf dit jaar, wel de eerste van een wat je een echte maisoogst kan noemen, met na d

John Deere 8100

JD6930
De John Deere 8100 met 2 assige kipper heeft net de eerst bak mais van 2012 gekiept. Niet de eerste voor het loonbedrijf dit jaar, wel de eerste van een wat je een echte maisoogst kan noemen, met na de laatste kar een volle sleufsilo.

Reacties

Toontje kemper
Mooi, nog ..... vrachten te gaan!
Fendt940
@Toontje kemper

Denk je dat jullie rond 22 oktober nog rijden? afgelopen zaterdag alleen Mulders met de Big X 850, verder nog bijna geen mais eraf.
Toontje kemper
@Fendt940 Ik denk van wel, zijn elke dag bezig maar het is nog niet zo spannend druk.
Fendt940
@Toontje kemper

oke mooi dan komt ik rond die tijd nog even
JD6930
Quote @Toontje kemper:
@Fendt940 Ik denk van wel, zijn elke dag bezig maar het is nog niet zo spannend druk.

Inderdaad. Je kunt op dit moment de percelen waar de mais er al af is net niet meer op 2 handen tellen gok ik maar daar heb je ook wel alles mee gezegd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!