Foto van een Steyr 9078, bezig met stro inkuilen.vrachtje stro van een bunder, kdacht dat het er makkelijk in kon.

Steyr 9078

Baltus_steyr
Foto van een Steyr 9078, bezig met stro inkuilen.vrachtje stro van een bunder, kdacht dat het er makkelijk in kon.

Reacties

veeboertje
Zijn dat goede opraapwagens??
Baltus_steyr
Het zijn wel degelijke wagens. alleen als je kort gesneden product wilt hebben moet je deze wagen niet hebben. ( deze had trouwens een messenbalk van een strautmann inzitten) ik had er 13 messen in zitten, later 2 messen bij in gemaakt. maar deze verwerkt het gras alsware schuin langs de messen heen waardoor die niet goed snijd en vaker een wat langere product in de kuil krijgt. Als je dan gemengt voert krijg zie je de vaak wat langere plukken gras weer wat niet goed mengt.
Baltus_steyr
Als boeren wagen en niet te duur is een taarup een mooie wagen. Deze laden vrij licht en snijden daadwerkelijk vrij kort , mits je de messen goed scherpt hebt( wat natuurlijk bij de meeste ladewagens zo is) en voor een boer is dit wel een uitstekende wagen!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 9078 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!