Foto van een Steyr 980, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door CVT6230 op 24-10-2012 om 23:12:36, met 5 reacties.

Steyr 980

CVT6230
Foto van een Steyr 980, bezig met poseren.

Reacties

Te koop? 😃, kameraad zoekt nog zo`n as incl bok.. die van mij net helemaal spelingvrij gemaakt
CVT6230
@martijnsteyrdriver Heb je ook nieuwe bussen gebruikt in de fusees? Ik heb wel eens gedacht om van mn 980 een 4WD te maken, maar is ook heel wat werk. Heeft die kameraad nu wel 4WD dan? En zou dit evt op een 980 passen?
@CVT6230

nee was geneens nodig!, heb alleen de lagers vervangen. rest was opstelwerk.
als jij hetzelfde kroon/pignon hebt als een 1090 dan is het gewoon mogelijk om daar de 4wd bak van te gebruiken en de vooras/moederblok.
je zit er alleen wel mee dat je even een stuurhuis moet hebben van een 4wd trekker. omdat je stuurstang via het moederblok gaat, en daarna buitenom. dus dan moet stang tegenovergestelde kant op gaan als je het stuur omdraait!. maar die heb ik ''eventueel'' nog wel.
CVT6230
Bij mij viel de as ook wel mee, alleen de druklagers en de bussen van de centrale stuuras, en de wiellagers. Heeft die kameraad van je dan een 4WD as over?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 980 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!