Foto van een New Holland T 7050, bezig met maïs hakselen. Loonbedrijf Poland uit Waarland in de mais. Hier een T7050 met een van de 2 nieuwe Dezeure aangedreven wagens. Binnenkort meer op http://www.

New Holland T 7050

Fendt940
Foto van een New Holland T 7050, bezig met maïs hakselen. Loonbedrijf Poland uit Waarland in de mais. Hier een T7050 met een van de 2 nieuwe Dezeure aangedreven wagens. Binnenkort meer op trekkertrekker.nl/

Reacties

KOETIE
Die had eerst Schuitermakes, niet?
Fendt940
@KOETIE

Nog steeds, ze hebben nu 2 Dezeures omdat het zo nat is hier. De Schuitemakers hebben ze nog, daarin deden ze over laden.
KOETIE
@Fendt940

Oke, ze hebben der twee, ofmeer, verkocht aan een loonwerker hier. 😄
Fendt940
@KOETIE

Zou goed kunnen hoor, dacht het omdat ik vandaag 2 Siwa 240's van hun zag bij het over laden. Ik weet niet precies hoeveel ze er hadden.
KOETIE
@Fendt940

Oke, hier hebben hebben ze 2 siwa's 200
jeroen13
Prachtige foto + combi!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!