Foto van een John Deere 1030, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door johndeere 2650 op 27-10-2012 om 16:24:09, met 11 reacties.

John Deere 1030

johndeere 2650
Foto van een John Deere 1030, bezig met poseren.

Reacties

joozt
Prachtig! Helemaal overnieuw aan het spuiten?
johndeere 2650
@joozt ja hij is opnieuw gespoten,nog een paar kleine dingen in de lak zetten en daarna weer verder op bouwen.
joozt
@johndeere 2650

Super! De slang van het luchtfilter naar de luchtinlaat en het uitlaatspruitstuk heb je er af gehad zo te zien? En voor de rest kan je alles gewoon spuiten?
johndeere 2650
@joozt het spruitstuk en die buis zijn er af geweest is gewoon in zijn geheel gespoten, het dashbord is er ook afgehaald en vandaag in het zwart gespoten. Wat de rest betreft het kan volgens mij allemaal gespoten worden.
joozt
@johndeere 2650

Aha oke, ik zit er ook aan te denken om dat ooit nog een keer te doen dus ben ik vast een beetje informatie aan het verzamelen! 😛 Moet je de radiateur nog afdekken of gaat dat goed?
johndeere 2650
@joozt we hebben de radiateur er uit gehaald en afgedekt met kranten
johndeere 2650
@joozt heb je voor de rest nog vragen dan mag je ze gerust stellen
joozt
@johndeere 2650

Dankjewel, dat is fijn, iemand met praktijkervaring. Ik ben helaas nog lang niet zo ver dat kan gaan spuiten. Wil hem eerst vlot aan het starten hebben, dat gaat momenteel nog erg moeilijk. En ook werkte de laatste keer de heffing niet meer. Weet nog niet precies waar dat aan ligt. Als dat allemaal weer werkt ga ik een keer aan overspuiten denken.

Jij moet dus ook alle elektriciteit weer opnieuw aansluiten? Ga je alle kabels ook opnieuw leggen? En sneuvelen er geen metertjes o.i.d. van het dashboard als je alles los haalt? Ik zag al wel dat er bij mij veel lipjes verroest?verweerd zijn. Ik ben bang dat er daar wel wat van afbreken als ik alles los maak.
johndeere 2650
@joozt bij ons viel het mee wat betreft die stekkers die gingen goed los maar je hebt altijd dat je het een en het ander moet vernieuwen. Voordat we alle elektronica weer aan gaan sluiten moeten de spatborden in de lak staan en de cabine der weer op, maar dat komt allemaal vanzelf goed
joozt
Aha oke, wel supermooi! Ik blijf je foto's wel een beetje volgen! 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!