Foto van een Mc-Cormick D 439, bezig met sleutelen.Iemand nog enig idee hoe ik dit los kan krijgen?. Foto is geplaatst door Albertmc op 30-10-2012 om 21:39:30, met 15 reacties.

Mc-Cormick D 439

Albertmc
Foto van een Mc-Cormick D 439, bezig met sleutelen.
Iemand nog enig idee hoe ik dit los kan krijgen?

Reacties

ErDee
Met beleid warm stoken?
arjan de knooierd
Waarvan is die as als ik vragen mag?
Renze
Koevoet. als dat niet wil een pijp op de koevoet. Als de koevoet krom gaat, een hoek in de koevoet lassen.
CVT6230
@Albertmc Stuurhuisarm? evt met een passende poelietrekker.
Albertmc
@arjan de knooierd dat is zoals @CVT6230 zegt de stuurhuis arm. deze lekt en wil ik er dus af hebben om te kijken wat het is.

@Renze dat is dus een andwoord wat is liever niet doe als het echt niet wil gaat het volgende spreekwoord gelden. "Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan"
Remi_91
Poelietrekker er op, op spanning zetten en alstie dan nog niet wilt netjes rondom warmstoken
Fendttrisixfan
@arjan de knooierd
die as komt normaal van het stuurhuis
Straw
Paar keer met hamer in de buurt slaan heb je kans dat ie verschiet zoals wij noemen en eerder los komt. Als nieuwe kunt regelen bout erop lassen dikke luchtsleutel erop.
siegfried001
Als het conisch is, kan je het laten verschrikken door met 2 hamers tegelijk langs beide kanten te kloppen. Op die manier heb ik al veel stuurkogels los gekregen.
john deere 7810
Moer er bijna helemaal weer opdraaien koevoet er achter zetten en op spanning houdendan met een moker voor tegen de moer aan slaan dan schiet hij los.

als hij dat niet doet of je bent bang dat je de draad beschadingd (gebeurd niet als je het goed doet) poelie trekker er op op spanning zetten en voor tegen de poelietrekker aan slaan.

gebruiken op het werk bijna geen poelie trekker allemaal op de 1ste manier
jmos
Om ste beurten met een koevoet aan bijde kanten loswrikken. eerst links dan rechts enz. na een paar keer een paar flinke tikken met een hamer en weer wrikken. vaak komt hij dan.
mestyle
Als je poelie trekker hebt zet deze erop en goed op spanning zetten. dan met verafbrander een halfuur warm makenen dan in eenkeer op de bout van de poulie trekker een finke klap geven met een hamer. tijdens warmstoken wil het nog wel is helpen rondom met een hamertje te tikken.
lindehydrocart30
Eerst even met 2 hamers 'laten schrikken', dan poelie trekker erop, goed op spanning draaien, warmstoken met snijbrander, dan moet ie het wel een keer opgeven 😃
john deere 7810
Had de brander eerst achterwege gelaten...... beetje jammer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!