Jja, het is weer bijna winter. De importeursvoorraad van Bema sneeuwschuifen is alweer aangevuld.Van klein naar groot 2x Bema Serie 100, en 2x Bema serie 100 1100.Foto genomen op 24-10-2012 bij Geert-

Bema sneeuwschuif

JD6930
Jja, het is weer bijna winter. De importeursvoorraad van Bema sneeuwschuifen is alweer aangevuld.

Van klein naar groot 2x Bema Serie 100, en 2x Bema serie 100 1100.

Foto genomen op 24-10-2012 bij Geert-JandeKok BV Esbeek.

Reacties

jmos
Dat hoort niet he, die hydrauliekslang op de grond he. 😃 verder mooie dingen. 😄
JD6930
Quote @jmos:
dat hoort niet he, die hydrauliekslang op de grond he. verder mooie dingen.

Haha, dat moet je tegen @haasjeRens zeggen. Maar zijn inderdaad erg mooie schuifjes! Ben benieuwd of ze dit jaar weer veel nodig zijn en of het dan weer zo storm loopt als in 2010. Toen waren ze niet aan te slepen, op gegeven moment waren ze zelfs bij de fabriek door de voorraad heen.
maikwolsink
Hmm laat die rotsneeuw maar wegblijven heb dit jaar al genoeg gezien
johndeere6230
JD6930
Quote @maikwolsink:
Hmm laat die rotsneeuw maar wegblijven heb dit jaar al genoeg gezien

Van mij mag die sneeuw en ijsel? ook wel wegblijven. De wegen worden weer lekker spekglad daardoor, ook waar is gestrooid. En dat is dan net op de donjkere plekjes van de wegen waar men ook nog eens haast allemaal te hard rijd. Leuk als je daar eronderuit gaat met je fiets en er van beide kanten auto's aan komen gevlogen.
royv
@maikwolsink wel mooie dingen vindt ik
maikwolsink
@johndeere6230 ik zat vorige week nog in Canada hadden we al 6 dagen sneeuw en min 10 overdag. Dan is de pret snel over.
johndeere6230
@maikwolsink

ja zag het op fb, maar is daar volgensmij heel gewoon 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bema sneeuwschuif ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!