Foto van een R.M.H. 280c, bezig met voeren. toch maar een rmh gekocht. trioliet beviel niet. moest toch horizontaal mengen. wel geen 280 maar 705 staat er niet bij

R.M.H. 705

1.675 foto's van @Fendt926Driver

Fendt926Driver
Foto van een R.M.H. 280c, bezig met voeren. toch maar een rmh gekocht. trioliet beviel niet. moest toch horizontaal mengen. wel geen 280 maar 705 staat er niet bij

Reacties

fendt trekkertje
Gladde bandjes op de fendt of niet?
Fendt926Driver
@fendt trekkertje ja mooi glad. trekker loopt op erf of op gras hoeft geen profiel te hebben. en in de mais is dit de sleeptrekker gaat heerlijk trekhaak zo hoog mogelijk achter en dan gaan steigert toch nooit
dickt
Ik, loki0134 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren R.M.H. 280c (Voeren) naar Machines R.M.H. 705 (Voeren)
Fendt926Driver
@dickt super jongens weet zelf niet hoe het moet nieuwe categorie aanmaken. en er was alleen maar rmh 280c
dickt
@Fendt926Driver
Graag gedaan.
Je kunt zelf geen nieuwe categorie aanmaken. Zoals het nu gebeurd is, is de goede manier.
Als het type er nog niet is, zet je de foto op een ander type of op het type "onbekend", als dat er is.
Na het plaatsen klik je op "Verplaats", onder de foto. Je kunt dan bij het type aan de rechterkant het nieuwe type invullen.
Wanneer dat drie keer door verschillende mensen gedaan wordt, wordt een nieuwe categorie aangemaakt.
Het is dus wel belangrijk dat je in de omschrijving van de foto zet dat het type er nog niet is, zoals jij dat ook gedaan hebt. Of in de omschrijving zetten: "Even helpen verplaatsen naar ...", helpt ook vaak.
Fendt926Driver
@dickt ok begin het te snappen maar hoe weten die andere 2 dat het verplaatst moet worden? heb al veel fotos gezien maar nog nergens de suggestie dat ik mee zou moeten helpen verplaatsen. wel de reaktie waar ik voor bedankte dat het door jou en 2 anderen is gedaan
GD tuning Garyp
@Fendt926Driver Het dak is weer heel? 😄
dickt
@Fendt926Driver
ik kijk meestal bij "Alle (re)acties" of bij "vrienden" of er suggesties tussen staan.
Wanneer je dan daar op klikt, kan het zijn dat de foto inmiddels goed staat. Maar dat zie je dan wel aan het "nieuwe" type. Anders kun je helpen verplaatsen.
Wanneer ik het er mee eens ben, help ik verplaatsen. Soms ken ik het merk te weinig om te kunnen zeggen dat de verplaatsing klopt. Ook wanneer ze verplaatst worden naar verwijderen, doe ik meestal niet mee. Of het moet een super slechte foto zijn of een foto waarop je niets kunt zien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de R.M.H. 705 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!