Foto van een John Deere 6910, bezig met maïs hakselen.Kuenen Overloon in 2002.Daar moet je nu eens om komen, een 6910 met 8-rijïge Kemper bek, het zou me verwonderen als er daar nog meer dan vijf va

John Deere 6910

Martin Holland
Foto van een John Deere 6910, bezig met maïs hakselen.
Kuenen Overloon in 2002.
Daar moet je nu eens om komen, een 6910 met 8-rijïge Kemper bek, het zou me verwonderen als er daar nog meer dan vijf van in Nederland in gebruik zijn.
Zesrijers zie je nog wel regelmatig, maar een 6910 met 360/6008? Die tijd is helaas voorbij.
Geldt overigens ook voor New Holland FX 450 met Kemper 8-rijer, waar zie je die nog?

www.maishakselaars.nl

Reacties

mcfjohan
Dat waren de tijden.. mooi werk! hier in de buurt hebben ze dit jaar ook voor zon hakselaar een 8 rijer gebouwd.. dan moet je gewoon een tandje terug maar het gaat ook!
Martin Holland
Ja een 6910 heeft er z'n handen ook wel aan vol hoor, maar je hebt wel lekker veel ruimte met de eerste keren erdoorheen.
ljdekker
Waarom zie je ze niet meer, of kan zo`n 6910 dat niet zo goed aan?
RVM
Tot 2 seizoenen geleden reden er hier nog 2 zo rond. Inmiddels beide gewisseld ( of alleen nog maar gras ) met een 7450.

Hier nog een mooie link voor je Martin, kun je de oude glorie herstellen met een FX375. Deze loonwerker deed naar eigen zeggen een paar jaar terug nog 1.000ha af. Houdt het nu voor gezien. bva-auctions.com/auction/category/…
Martin Holland
Ook nog een mooi machientje die FX 375!
RVM
....tot dat je dichtbij staat....

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6910 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!