Foto van een Versatile 555, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Aswinmf op 13-12-2012 om 13:55:36, met 13 reacties.

Versatile 555

Aswinmf
Foto van een Versatile 555, bezig met poseren.

Reacties

JD 6430 The Best
Deze stond ook een keer in de TREKKER toch?
Fendt926Driver
Lijkt me super om er een keer een dag mee te werken. is droom van mij om ooit eens een kniktrekker te hebben. deze staat toch in nederland?
Aswinmf
@JD 6430 The Best klopt oktober vorig jaar dag ik

@Fendt926Driver klopt hij staat in nederland. Zeker mooi een kniktrekker ik ben blij dat we er eentje hebben
fendt-412
Er schijnen in Denemarken een aantal versatile trekkers geimporteerd te zijn vanuit canada. Hoeft dus niet perse met de boot.
Zijn wel machtige trekkers, er zijn niet veel motoren die zo mooi lopen als zon cummins.
Aswinmf
@fendt-412 oke weet ik niet wanneer was dat dan?
Fendt926Driver
Wat doen jullie voor werk met deze trekker of is die alleen maar voor de show
fendt-412
@Aswinmf

weet ik niet, heel wat jaar geleden denk ik. Boer waar ik afgelopen zomer stage liep heeft ook een versatile 846. Hij wist dat er een aantal naar denemarken verscheept waren. Wat daar nog van over is weet ik niet, zullen ook wel een paar van gesloopt zijn voor de onderdelen.
Aswinmf
@Fendt926Driver voor de show
Aswinmf
@fendt-412 oke lijkt me ook mooi een 846
JJ
Mooie trekker. Is maar goed dat die voor de show is. Want die banden zijn niks waard.
Aswinmf
@JJ niks waard? Hoezo niks waard deze trekker gaat meestal voor de show maar trekt ook een dieplader met een grote kraan vooruit als het moet
JJ
@Aswinmf Als je weinig rijd is er geen probleem. Maar deze Dneproshina banden weet ik uit eigen ervaring. Hebben een laag comfort (vooral s`morgens) en houden het niet lang uit. Zowel profiel als karkas.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Versatile 555 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!