Foto van een New Holland FX 58, bezig met gras harken. in denemarken. Foto is geplaatst door t6080 op 18-12-2012 om 09:09:35, met 18 reacties.

New Holland FX 58

t6080
Foto van een New Holland FX 58, bezig met gras harken. in denemarken

Reacties

S Schenning
Welk loonbedrijf is dit?
tjerk-koetje
Met de vorst?
t6080
@S Schenning benno goswig of zo iets
t6080
@tjerk-koetje ja idd beetje jammer maar ja maaien ging goed alleen volgende ochtend had het net iets te veel gevroren. maar ja het moes weg wand volgende ogtend leg er 30 cm sneew
S Schenning
@t6080
Bij borris toch?
Dacht dat die al gestopt was....
t6080
@S Schenning ja idd in borris. nee hoor die is nog nie gestopt en dat ken die ook niet
S Schenning
@t6080
Zag net op hun site dat ze flink zijn door gegroid....
Kennis zitten daar?
t6080
@S Schenning okj ja dat weet ik dan weer niet. ja oom en tante hebbe daar aan de weg bij benno een boerderij ben ik 3 maantjes geweest
S Schenning
@t6080
Ok, groot bedrijf?
t6080
@S Schenning ja wat is groot 150 melk koeien en 130 stuks jongvee dacht ik en een goeie 100 hectaren land en jullie hebbe daar ook een bedrijf?
S Schenning
Nee niet bij borris, zitten meer naar het zuiden....
Hoe heet de eigenaar, hebben voeger wel in die regio gewoont...
t6080
@S Schenning moerman maar ze hebben het bedreif moeten verkopen dus dat is de afgelopen tijd bebuurt jullie hebbe ook koeien?
S Schenning
Die naam heb ik wel gehoord ja...
Ja melkkoeien hebben we
t6080
@S Schenning okj groot bedrijf? kunnen jullie het nog wel vol houden het is tog wel erch hoe veel er te koop staat of moet stoppen.
S Schenning
Nee gewoon..
Jaa rustig aan, dan komt het vel goed..
Maar er wordt aardig opgeruimt door de bank op het moment zie ik wel
t6080
@S Schenning okj gelukkig en jij boert in denemarken of je ouders? ja idd ongeveer de helft van de boeren moet er mee stoppen of zo.
S Schenning
Ja men ouders, ik doe alleen als of 😃
Ja het gaat hard nu, maar als het toch niet meer wat wordt, kunnen ze beter maar stoppen, kan de boer ook verder, en de bank ook.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland FX 58 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!