Foto van een New Holland FX 60, bezig met maïs hakselen.Je hoort zo nogal eens dat veel mensen hun vragen hebben  over de kwaliteit van New Holland FX-hakselaars, en hadden de eigenaars die ik sprak

New Holland FX 60

Martin Holland
Foto van een New Holland FX 60, bezig met maïs hakselen.
Je hoort zo nogal eens dat veel mensen hun vragen hebben over de kwaliteit van New Holland FX-hakselaars, en hadden de eigenaars die ik sprak ook het idee dat een Claas of zo veel beter zou zijn. Zou kunnen natuurlijk, maar toch zijn er nogal wat bedrijven die weet-ik-hoeveel mais in één seizoen hakselden met bijv. een FX 60. Denk bijv. aan Bezu-Eén, Arts-Stevensbeek, of deze v.d.Brand uit Teeffelen. Zo erg slecht kan die FX dus nooit zijn, en daarom vanavond een rondje met hardwerkende FX-en die bewijzen dat ze heel wat aankunnen.

Reacties

jeroen13
Heel mooie foto reeks! mooie hakselaars! je ziet ze hier bijna niet!
Martin Holland
In Nederland is dat ook nogal verschillend, ligt er vaak ook aan of er een goede verdeler in de buurt is. In Friesland rijden opvallend veel FX hakselaars, misschien omdat ze niet zo zwaar zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland FX 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!