Foto van een Valtra 8550, bezig met maïs hakselen.Demey, Koekelare 2007www.maishakselaars.nl. Foto is geplaatst door Martin Holland op 26-12-2012 om 12:57:51, met 3 reacties.

Valtra 8550

Martin Holland
Foto van een Valtra 8550, bezig met maïs hakselen.
Demey, Koekelare 2007

www.maishakselaars.nl

Reacties

ljdekker
Wat hangt die wagen voorover. Hier kun je goed zien dat het eigenlijk maar kleine trekkerts zijn, die 8000 series. Die spiegelsteunen zitten wel wat laag, hoort dat niet hoger te zitten?
timme936
Kan zijn dat die een dissel vering heeft die je hydraulisch in hoogte kan regelen. Staat op veel dezeure en dewa wagens. Voordeel is dan dat je in het nat de dissel vering volledig kan laten zakken zodat er meer gewicht op de trekker komt, of voor het aanmaaien wanneer je achter de hakselaar aan moet......

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 8550 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!