Zo die heb de pijp ook weer lekker los!. Foto is geplaatst door trekkerfanz-h op 27-12-2012 om 20:07:18, met 13 reacties.

Case International 4230XL

trekkerfanz-h
Zo die heb de pijp ook weer lekker los!

Reacties

johndeerefavo
En wou het mixen een beetje? 😉
trekkerfanz-h
@johndeerefavo

Andere kant ging eigenlijk prima. Zit ook een duiker in naar de grupstal die trok die wel aardig mee. Maar deze kant ging echt voor geen ene meter. Was allemaal dikke stront. Het water was weggelopen naar een andere put dus dat wordt volgende week weer proberen met een paar tanken water erbij.
johndeerefavo
@trekkerfanz-h Wij hadden vandaag ook gemixt en ging ook niet 😞 het wou niet rond komen
trekkerfanz-h
@johndeerefavo

Ja inderdaad was aan deze kant ook zo. Ging heeel zachtjes maarja we hebben gelukkig nog ruimte zat dus geen haast voor onze rijstplantages.
johndeerefavo
Edwin-Lely
Lekker brullen 😃
trekkerfanz-h
@Edwin-Lely

Het is een wannabee inter he dus dan fluit die meer haha. Nee komt zo wel een leuk geluidje uit. Maar hij overtreft de John Deere nog niet 😛
Edwin-Lely
@trekkerfanz-h Hebben jullie ook vront pto op een trekker?
trekkerfanz-h
@Edwin-Lely

Nee gewoon zo met een rijtje gewichten. Zou toch niet weten waarom je hem gebruikt dan. Denk met 2 maaiers dat die dan een keer echt door ze knieen gaat, zijn deze trekkers niet echt op gebouwd.

Hebben jullie het wel dan? Zou een fronthef wel makkelijk vinden maarja kan niet alles hebben 😛
Edwin-Lely
@trekkerfanz-h mijn vraag was dat jullie misschien een andere trekker hebben met pto?

Wij hebben wel een trekker met pto en als het mixen niet wil zetten we de trekker met vront pto ervoor en dan draait de mest de andere kant op.
trekkerfanz-h
@Edwin-Lely

Nee op de John Deere zit ook geen frontpto. Maar het moet wel lukken hoor het is alle 30 jaar al gelukt dus moet goed komen. Dit was ook de eerste van het jaar dat we mixen. Mischien hem er morgen weer ff inhangen dan gaat die zo rond.

Maar heb je dan geen last van dat die kapot draait als je hem anderzom laat draaien?
Edwin-Lely
@trekkerfanz-h Nee valt bij ons wel wat mee. Slijt wel sneller kwa gevoel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 4230XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!