Weer een modelletje rijker in het rijtje van 18stuks :). Compact 1350TV6-LS High Speed. Gebouwd op de basis van een Super 1500TVL van Tyro Toys.

Landbouw miniaturen 1:32 Schlüter

Schluterfan
Weer een modelletje rijker in het rijtje van 18stuks 😄. Compact 1350TV6-LS High Speed. Gebouwd op de basis van een Super 1500TVL van Tyro Toys.

Reacties

JD 6430 The Best
Krijgt hij nog een kleurtje?
Schluterfan
@JD 6430 The Best

Nee alleen nog de stikkers erop. High Speed is origineel in deze kleuren 😄.
JD 6430 The Best
@Schluterfan oke, dat wist ik niet! Is wel een super mooi modelletje geworden!
collin ihfan
Ziet er mooi uit
Schluterfan
@JD 6430 The Best

De stikkertjes zijn besteld, die zullen hem ook wat meer kleur geven, want ik vind zelf ook dat het grijs wat eentonig is, gelukkig breekt het zwart daarvan wat.

@Collin ihfan

Dankje, is ook de nodige aanpassingen aan gedaan, omdat het huidige model van Tyro (dat eigenlijk een super is) langer is. De voortrein heb ik helemaal zelf gebouwd, de vooras is een deel van de vooras van de Super Trac 2500VL van Schuco dat aangepast is. De banden zijn van een International 1455. Cabine is ook versmalt zoals bij de echte. Dakje kwam van een Super af, helemaal bij geschuurt tot het leek op dat van een Compact...
JD 6430 The Best
@Schluterfan jha! Stikkertjes erop en hij is echt af!
Trekkerman Tom
Verplaatsen naar Landbouwminiaturen 1:32 Schlüter.
marcoMFFAN
Ik, Trekkerman Tom en JOHNDEEREBOERTJE hebben dit object verplaatst van Tractoren Schlüeter Compact 1350 TV 6 (Poseren) naar Tractoren Landbouw miniaturen 1:32 Schlüter (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!