Foto van een John Deere 7810, bezig met trekkertrekken.. Foto is geplaatst door unimog-406 op 30-12-2012 om 20:30:38, met 13 reacties.

John Deere 7810

unimog-406
Foto van een John Deere 7810, bezig met trekkertrekken.

Reacties

ramrod
Even terug van weggeweest?
RVM
Jep, hij was terug in NL voor een beurtje was het verhaal.
ramrod
@RVM
Oké, loopt ie nog goed?

Heb je misschien de uitlagen van die 4,5 ton Megasport?
Ben wel benieuwd
RVM
@ramrod nee heb geen uitslag. Ben halverwege de 4,5 gegaan omdat er toen een aantal 3,6 kwamen die nog een keer wilde rijden. Het was een beetje warrig op het eind. 3,6 gewonnen door Freek, 4,5 sport door Hans Kester, 3,3 mega Roel Janssen, 2,6 Mega Arjan vd Riet fullpull door het hek aan het eind vd baan.
Valtra-Fordpower
@RVM 4sensation ook zien trekken?
RVM
@ramrod Never done liep wel netjes, beetje meer toeren had ik de indruk. Afstelling in de 4,5 was veel te straf. Bruggeman, Never Done werden er af gereden door Red Warrior, Belgische Volvo hotstock.
RVM
@Valtra-Fordpower ja maar Judith hield de koppeling niet, met een van de mannen van Duijn op de bok wel een fullpull. Zo netjes heb ik m dit jaar niet zien lopen, wel een zandbaantje hè.
ramrod
@RVM
Dankjewel
RoyBruggeman
Jouw verhaal klopt niet helemaal RVM. never done heeft idd 3000 toeren. Afstelling van de sleepwagen stond idd te straf na onze run is de sleepwagen lichter gezet. Wij hebben hier echter geen bericht van gekregen en zijn gaan laden. Toen we weer terug kwamen bij de baan bleek dat we nog een keer moesten rijden. We kwamen er om wat te testen dat is gelukt, hebben besloten om niet nog een keer te rijden. finale afstelling stond zelfde als onze afstelling gezien de afstand waren we dan 2e geworden. Big turtle ging ons dan voorbij.
RoyBruggeman
Red warrior heb ik niet weer zien komen voor een tweede run?
Wij reden in de hoogste versnelling, maar hadden weinig grip
RVM
@RoyBruggemanOK, Roy. toen wij gingen stond jullie trekker idd al op de trailer. Zoals gezegd zijn wij richting het eind van de 4,5 gegaan omdat ik geen zin had om met 1.000 man tegelijk richting de 20 persoons huifkar richting het parkeer terrein te gaan.
RoyBruggeman
Geef je groot gelijk er stond nogal een rij te wachten toen wij weg gingen. Maar het is altijd wel een leuke gezellige wedstrijd daar!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!