Foto van een Liebherr 900 litronic, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door egesink op 05-01-2013 om 22:59:21, met 5 reacties.

Liebherr 900 litronic

egesink
Foto van een Liebherr 900 litronic, bezig met poseren.

Reacties

RuudBus
Nette kraan. vanwaar heb je er ook stempels bij op zitten? je ziet het namelijk niet veel
egesink
@RuudBus
Dat was de keuze van de vorige machinist. Deze kraan word hoofdzakelijk ingezet voor rioolwerkzaamheden in Duitsland. Daar werken ze met zware kisten (verbaukisten)en dan is het soms wel makkelijk.

tractorfan.nl/picture/511036/
RuudBus
Aha, dan is het wel fijn ja dat je stevig staat. de bekisting hoef je er toch niet uit te beuren of wel? je "trekt" hem toch elke keer mee?
egesink
Jawel, je vult hem elke keer 30 cm aan (als de nieuwe buis er in ligt) en trek de kist omhoog. Dan eerst weer verdichten en vervolgens weer aanvullen. We werken meestal met een stuk of 4-5 kisten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr 900 litronic ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!