Foto van een Ursus onbekend, bezig met maaidorsen.Vuurbaken(Oud Beyerland) 4 aug. 2003.Het typenummer kan ik helaas niet lezen.Bruine Ursussen zie je niet zo veel, hoewel Leen 't Hart die eerst in Zui

Ursus C-385

3.510 foto's van @Martin Holland

Martin Holland
Foto van een Ursus onbekend, bezig met maaidorsen.
Vuurbaken(Oud Beyerland) 4 aug. 2003.
Het typenummer kan ik helaas niet lezen.
Bruine Ursussen zie je niet zo veel, hoewel Leen 't Hart die eerst in Zuidland boerde en later in Serooskerke, er diverse heeft gehad, waaronder een machtige 1454.
Als die met een kar bieten door het dorp brulde trok dat wel het nodige bekijks. Jammer dat ik die nooit op de foto gezet heb.

Reacties

appie1967
@Martin Holland ik denk een c385 het is in ieder geval een 4 cil daar ursus bij de zes cil de zelfde motorkap met een los stukje tegen de voorruit 2cil lengte langer maakte
Joop3
@appie1967 Als ik het goed zie dan heeft hij de uitlaat naast de kap staan. Dit houdt in dat het een turbo is. Ik gok dus op 1004 of 1014.
kuket dh
Het is volgens mij geen bruin , maar geel
maar wat voor type? ik denk ook een C-385-A
appie1967
@Joop3 daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben
hilbertvdberg
@Joop3 met turbo zit de uitlaat verder naar achteren dus ik denk dat hij wel door de kap heen zit.
hilbertvdberg
@Joop3 kijk maar.
ursus
Het is een C 385
DOLMAR
Ik, ursus en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Ursus onbekend (Maaidorsen) naar Tractoren Ursus C-385 (Maaidorsen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ursus C-385 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!