Foto van een Mc-Cormick D 320. ik heb een probleem bij mij peilstok van mijn hef, op de peilstok staat de MIN boven de MAX weet iemand of ik dit buisje waar min en max opstaat gewoon kan omdraaien? [@

Mc-Cormick D 320

mccormickd320
Foto van een Mc-Cormick D 320. ik heb een probleem bij mij peilstok van mijn hef, op de peilstok staat de MIN boven de MAX weet iemand of ik dit buisje waar min en max opstaat gewoon kan omdraaien? @ihc-power zou jij mij kunnen zeggen wat ik het best doe?

Reacties

lindehydrocart30
Nou, als ik dat zo bekijk, zou ik het mooi zo laten zitten, en gewoon zorgen dat je olie peil tussen dat platgedrukte stuk staat, zo heel precies komt dat nou ook weer niet.
mccormickd320
@lindehydrocart30 ik ga morgen nog is kijken want ik kan nu ook niet ontluchten want in het buisje zit een gaatje om te ontluchten en dit zit nu onderaan en zou eigenlijk bovenaan moeten zitten 😄
Rene schut
@mccormickd320 Ik zou daar geen probleem van maken heeft al jaren prima gewerkt. foutje uit neuss moet je maar denken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!