Loonbedrijf Lemahieu van Poperingen (b).. In 2007 zag ik voor de eerste keer een dezeure 3-asser op hoge banden. 50 meter ver zijn ze geraakt, den eerste en volgens mij ook de laatste keer dat ik een

Dezeure Silagewagen

pips
Loonbedrijf Lemahieu van Poperingen (b).. In 2007 zag ik voor de eerste keer een dezeure 3-asser op hoge banden. 50 meter ver zijn ze geraakt, den eerste en volgens mij ook de laatste keer dat ik een Dezeure zien vast zitten heb..

Reacties

bertd
@pips
je mag inderdaad al veel doen vooraleer je vast komt te zitten hiermee, maar alle materiaal heeft zijn grenzen he 😉
pips
@bertd Ik heb er niet op gewacht, maar de kraan was onderweg.. De dezeure had nog weg geraakt, maar ze was een paar keer voor en achteruit gereden om de hakselaar er uit te trekken. Het was door zo vettig!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Dezeure Silagewagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!