Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met poseren.t schoonmaken. Foto is geplaatst door F-E-N-D-T-J-E op 13-01-2013 om 20:23:06, met 3 reacties.

Onbekend Onbekend

F-E-N-D-T-J-E
Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met poseren.t schoonmaken

Reacties

EdwinEenink
ADJUH!! o nee rob 😛
F-E-N-D-T-J-E
Jaja aan t schoon maken dat zie je toch niet vaak
toen waren we samen met het project begonnen maar rob dacht dat dit on begonnen werk was aangezien de brandstof pomp vast zat en kapot gevroren de zuiger muuuuuuuur vast zat en de regelateur er niet meer op zat en het blok 3 grote scheuren had en de verstuiver verot en vast zat en de kleppen muuuuur vast en krom waren dacht hij dat er teveel geld in zou gaan zitten maar kleine 300 euro verder toen liep hij weer er zit nu 2 kleppen in van een euro5 vrachtwagen motor in en een mercedes verstuiver een petter brandstofpomp die een slag kleiner is zonder regelateur maar hij looooopt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!