Claas Cargos 9500, Loonwerk HAVA uit Bentille-Kaprijke (B) bezig met gras inkuilen.. Foto is geplaatst door Mick Jaguar op 14-01-2013 om 20:35:52, met 5 reacties.

Claas Cargos 9500

Mick Jaguar
Claas Cargos 9500, Loonwerk HAVA uit Bentille-Kaprijke (B) bezig met gras inkuilen.

Reacties

tractorfreek
Heb je De Pourcq ook al eens op foto?
Mick Jaguar
@tractorfreek Neen, der zijn er nog veel meer die ik nog niet gezien heb, dan dat ik al wel gezien heb. Er is dus nog veel werk aan de winkel.
tractorfreek
@Mick Jaguar

Ahzo, ga anders eens met mij mee.
Ik doe wel alles per fiets kweet niet hoe jij je ronde's doet?
Mick Jaguar
@tractorfreek Merci voor het aanbod, maar ik ga wel alleen op pad. Met twee op één veld lopen is te veel, dan loop je ten eerste in elkaars weg en ten tweede als het tegenzit ook in de weg van de chauffeurs. Die mensen zijn in de eerste plaats bezig aan het werk en het zijn grote en soms gevaarlijke machines, er moet daar geen speeltuin van gemaakt worden, een ongeluk is vlug gebeurt en dan is het voor iedereen gedaan met de leute.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Cargos 9500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!